november 11, 2016

Telefonpasning var svaret

By Kristina

Min søde og dejlige storebror overraskede hele familien for et par år tilbage, da han til en familiemiddag meldte ud, at han nu sprang ud som selvstændig. Det havde vi ikke lige set komme umiddelbart – men ved nærmere eftertanke gav det egentlig god mening. Han er meget dygtig og hårdt arbejdende – og han er mekaniker i øvrigt. Han havde set en niche i markedet – nemlig service og reparation af eksklusive biler, og dem er der jo en del af nord for København, hvor han havde købt et værksted.

I whiskeybæltet er lunten kort

Han kom faktisk rigtig godt fra start, men der skete noget, da han begyndte at få rigtig travlt: Nogle af kunderne begyndte at sive væk til andre værksteder – selvom de var tilfredse med hans arbejde.

Han tog en snak med mig om problemet, da jeg jo arbejder med marketing og den slags, og det tog mig heller ikke så lang tid at identificere problemet. Det handlede om, at han ganske enkelt ikke passede firmatelefonen i åbningstiden godt nok! Alt for mange fik en svarer – og lunten er kort hos folk, der kører Bentley, Ferrari og Maserati.

Vi outsourcede telefonen

Nu kender jeg jo en del til et firma, der hedder Blumensaadt, og de er specialiserede i netop det: Telefonpasning for firmaer. Så jeg tog en kontakt til dem, og de holdt så et møde med storebror, der resulterede i en aftale om at passe hans firmatelefon mellem 8 og 16 på hverdage.

Sikke dog en enorm forskel det gjorde!

Fra 3 til 5 på 4 måneder

Da de startede samarbejdet havde brormand 2 ansatte – og var i tanker om at måtte afskedige den ene grundet afmatning. Efter bare 4 måneder med en professionel telefonpasning havde han 4 ansatte! Og det er vist der, han gerne vil være. Faktisk kunne han godt vokse endnu mere, men han er ikke interesseret i at gøre sin forretning større, end den er nu.

Er det ikke bare imponerende, hvor meget en god service på telefonen kan betyde for en virksomhed?

Disclaimer