oktober 31, 2016

Fra madkasser til madplaner

By Kristina

Jeg har 2 drenge, som er henholdsvis 5 og 8 år. De er aktive og har en god appetit. Jeg giver dem madkasser med hver dag, men det er sådan en hovedpine at blive ved med at finde på, da jeg gerne vil have, at det ikke altid er det samme, de har med.

Nye og sunde madkasser

Jeg sad en aften og Googlede efter madkasser med flere rum og fandt en side, der forhandlede de her lækre madkasser til børn fra Monbento. Det er sunde madkasser, da de er fri for BPA og ftalater. De ser robuste ud, og de har flere rum, som jeg har kigget efter. Så er de oveni købet nemme at rengøre, og det betyder også noget. Jeg var i færd med at bestille madkasser til dem begge, da jeg lige ville kigge, hvad shoppen ellers havde at byde på, og stor var min overraskelse, at madkasserne nærmest blot er en biting til deres hovedydelse, som er madplaner til familien.

Madplaner er nemt og sundt

Hvor har jeg dog ønsket mange gange, at jeg kunne få madplaner til en børnefamilie, som er sundt og varieret og som oveni købet løser min hovedpine med madkasserne – og her var jo lige det her produkt.

Mambeno

Jeg sprang til på et år og for kun knap 300 kroner, får jeg madplaner hver uge, der også tager hensyn til madkasserne. Det er jo fantastisk. Jeg får en shoppingliste og kan klare ugen indkøb kun én gang – det er jo fantastisk. Og jeg slipper for at skulle finde tid og overskud til at skulle finde på både aftensmad hver dag og også tænke på næste dags madpakker. Tusind tak til Mambeno for et fantastisk produkt – det har gjort mit liv så meget lettere og givet mig mere tid til min familie.

Disclaimer