november 25, 2016

Lynggaard eller Jensen

By Kristina

Det er ikke alle, der ser godt ud i den samme halskæde. Folk er forskellige i højde og bygning, og det skal der tages hensyn til, når der vælges halskæde.

 

Hvis du lige nu går gennem dine halskæder, vil du sikkert finde en halskæde eller måske 10, som du aldrig bruger. Lad os tænke over hvorfor.

Det kan være, at du bare ikke kan lide den halskæde mere. Den kunne have været del af et bestemt sæt, som du ikke bruger mere. Du er blevet træt af den. Eller måske er det en gave, som du måske ikke lige var så glad for.

Men der er sikkert 2 gennemgående grunde til, hvorfor du ikke bruger den eller disse halskæder mere. For det første passer den ikke sammen med din garderobe, og for det andet er den ikke flatterende for dig. En undtagelse er nok de geniale smykker fra Ole Lynggaard – de klæder simpelthen bare alle!

For at finde den optimale længde halskæde så mål den, du bruger mest. Der er en grund til, at det er netop den, du bruger mest, og det er, at den flatterer dig mest.

Kvinder i almindelig højde og højere kan nærmest bære alle længder halskæder, hvor kvinder med knap så meget højde skal passe mere på med ikke at bære for lange halskæder. Her skal du tænke på ikke at bære halskæder, der går under kravebenet.

Nu skal det hele jo ikke gå op i regler, så kigger du dig selv i spejlet og synes, det ser godt ud, så bær det. Måske har du fået det fra en god ven, og det har betydning for dig.

Min favorit halskæde er fra Georg Jensen smykker. Den hedder ARIA og er i et minimalistisk design, som går med nærmest alt. Den er i sølv og sort, så den er nem at matche med min garderobe. Find din favorithalskæde her: https://brodersenkobborg.dk/produkter/8-georg-jensen-smykker/

Disclaimer