januar 13, 2020

Sutsko eller hjemmesko

By Kristina

Vil du have din mand til at gå ud med skraldespanden, så tag et par høje hæle på i stedet for flade sko! Ja, det virker. En undersøgelse har faktisk vist, at mænd er mere hjælpsomme, når det er en kvinde med høje hæle, der spørger.

Der er lavet forsøg med kvinder, der beder om svar til en undersøgelse, på gaden. Og hvorvidt mænds vilje til at hjælpe en kvinde ændrede sig, hvis hun bar høje hæle eller flade sko. Det viste sig faktisk, at både svar til undersøgelsen fra mænd og mænds vilje til at hjælpe var større, jo højere hæle kvinden bar. Endelig viste forsøget også, at mænd hurtigere startede en samtale med kvinder i høje hæle. Ja, så vi kan godt konkludere, at kvindens effekt er langt større på mænd, når hun bærer høje hæle.

Når kvinder skal have opmærksomhed

Hvad kan vi som kvinder ellers gøre for at få mænds opmærksomhed? Her taler vi ikke om forhold, men om at møde en mand. Mænd kan lide jagten, så lad ham jagte dig. Mænd bryder sig ikke om kvinder, der er desperate, så lad ham tage initiativet. Lad være med at fortælle ham om enhver lille detalje om dit liv. Lad ham tænke over, hvor du er, og hvad du laver. Igen lad ham jagte dig.

Intelligens

Vis dybde og intelligens. Intelligens er sexet. En kvinden, der ved, hvad hun vil have, er tiltrækkende for mænd. Plej dig selv. Brug en lækker parfume. Hav altid mintpastiller ved hånden. Plej dine fødder og dine hænder, og sørg altid for, at dit hår er velplejet. Det er i høj grad det, mænd lægger mærke til.

Når du så kommer hjem fra din date i høje hæle, er det tid til at finde dine lækre bløde og varme hjemmesko – dem kan du købe bedst her: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html – frem til dine trætte fødder. Der findes heldigvis hjemmesko til damer, så find nogle lækre i lammeskind, når det er tid for dine fødder at slappe af.

Disclaimer