oktober 12, 2019

Ultimate frisbee er super sjovt

By admin

Den klassiske frisbee er en af de mest benyttede redskaber på stranden eller i parken. Den er både sjov og for mange en udfordring at kaste frem og tilbage imellem 2 eller flere personer. Faktisk så sjov, at der er opstået en hel sportsgren på baggrund af denne frisbee. Et super sjovt spil, som i teorien ikke behøver at kræve meget andet end en frisbee og et par ting til at markere mållinjerne. Og så selvfølgelig 2 hold, der er klar til både at konkurrere og at have det sjovt.

Hvordan spiller man Ultimate frisbee?

Det er meget simpelt at spille Ultimate frisbee. Man skal have 2 hold og en frisbee. Så skal man have en bane, som i princippet kan have mange størrelser og former alt efter antallet af spillere og muligheder. Man markerer 2 mållinjer i hver ende af banen. Nu gælder det så om at få frisbeen ned bag modstanderens mållinje.

Man skal kaste frisbeen til sine medspillere uden at den rør jorden. Derudover må man kun tage ét skridt, når man har frisbeen. Spillet er super sjovt, fordi man kan være med alle niveauer. Hvis man ikke er så god til at kaste en frisbee langt og præcist, kan man måske enten gribe godt eller løbe noget mere. Derfor er det et super sjovt spil for f.eks. en klasse med blandede drenge og piger eller en stor familiekomsammen.

Hvor kan man spille Ultimate frisbee?

Ultimate frisbee spillet kan spilles mange forskellige steder afhængig af, hvor man er. Er man på stranden, kan der hurtigt sættes en bane op med et par sko eller lign. Derudover er det klassisk at spille Ultimate enten på en græsplæne eller i en idrætshal. Så lige meget, hvor du befinder dig, er der altid mulighed for en sjov omgang Ultimate frisbee.

Disclaimer