juli 24, 2018

Orden i pynten

By Kristina

Brug disse tips til at holde orden på dit badeværelse, uanset hvor stort eller lille det er.

Hav et vægskab, hvor du kan opbevare medicin og hudprodukter etc. Opbevar ekstra produkter et andet sted, så de ikke tager plads op i badeværelset. Find for eksempel søde flettede kurve i en brugskunst online shop, og brug dem til hårprodukter, lotions, solprodukter etc. Når du så for eksempel skal ordne dit hår og skal bruge hårprodukter, tager du kurven op, og stiller den på bordet ved siden af vasken, så det er nemt at komme til dine ting.

Sørg også for at ryddet ud i dine badeværelsesprodukter af og til. Vi får alle sammen indkøbt noget, som vi ikke bruger, og husk på, at lotions etc. også bliver for gamle.

Hvis du ikke har skabsplads til dine håndklæder, er håndklædeholdere en god ide. De er både dekorative, og så sparer de plads.

Find små bakker etc. til din makeup og mindre produkter, som du opbevarer i en skuffe. Det skaber overblik, og så ser det pænt ud, at tingene er organiserede.

Hvis du har masser af bordplads i badeværelset, kan det set fint ud med nogle produkter stående fremme. Find brugskunst online (her for eksempel: https://www.egesgave.dk/ )– det kan være for eksempel Ib Laursen brugskunst.

Find en serie med matchende tandbørstekrus, sæbeskåle og sæbedispenser etc. Det kan også være en sød glasbakke, hvor du har dine parfumer. Det kan også være glaskrukker med låg, hvor du har vatrondeller og vatpinde. Brug søde dåser til at have ting i.

Har du brug for at opbevare dit vasketøj på badeværelset, så find en fin vasketøjskurv, som pynter op på badeværelset. Denne finder du bedst i en webshop, der handler med brugskunst.

Endelig, så husk at matche badeforhæng med håndklæder og badeværelsestilbehør.

Disclaimer