april 17, 2018

Basis liv? Nej tak!

By Kristina

Det er vist nok temmelig in for tiden – det der med at man skal være minimalistisk og ikke eje en masse. Det er vel dybest set det seneste nye fra speltsegmentet? Og det er ikke noget for mig uanset! Jeg lever kun én gang, og hos mig skal den have fuld gas med gode oplevelser og lækre produkter til at forsøde min hverdag. Sådan er det!

Jeg køber luksus til mig selv

Mit liv er mit eget, og jeg er flintrende ligeglad, så længe jeg ikke gør andre fortræd med min hang til luksus, smukke ting og stærke oplevelser. Det er jo mig selv, der betaler – enten fordi jeg har sparet op, eller fordi jeg har snuppet mig et billigt kviklån et sted. Det rager ingen, så længe jeg overholder det, jeg skal overholde!

Tiden passes med et SmartWatch

Glem nu de der billige ure fra Bilka – det er til proletariatet, og der er jeg ikke. Næ du – jeg har hang til smarte sager som for eksempel et SmartWatch til mit håndled. Og så kan det godt være, at der er nogle speltfruer, der ikke bryder sig så meget om det, og det er faktisk kun en ekstra fornøjelse for mig 😉

Lækre smykker er en kvinderet

For mig er det naturligt at iklæde mig lækkert mærketøj, og når jeg nu gør det, er det vel også passende nok, at jeg holder af gedigne smykker til min smækre krop?

Nu er det jo ikke sådan, at jeg elsker at frådse, for jyde er jeg jo, og når jeg kan købe det rigtige billigere det ene sted end det andet, gør jeg da det. Jeg har ingen fine fornemmelser for, hvor jeg handler, hvis jeg får det rette. Og jeg har fundet en kombination, hvor jeg på én og samme tid sparer penge og samtidig for eksklusiv service uanset, om jeg handler i en af deres butikker eller i deres online shop: Plaza Ure & Smykker

Det er altså stedet for mig, og kan du nikke genkendende til lidt af det, jeg har skrevet her, vil du også elske dem. Du finder butikkerne her

Disclaimer