december 9, 2016

Køb det basic online

By Kristina

Julen har bragt… Jo jo, den er god nok. Den såkaldte højtid bringer i hvert fald en masse med sig, der ikke er specialt rart for ganske mange af os. Forblommet og forloren julehygge, snotnæsede små ækle unger i krævehumør, rødnæsede og bredrøvede forstadshustruer, der indpakket i uformeligt tøj fra Bilka støver rundt efter julegaver mens de hygger sig ÅH SÅ MEGET!

Nej – det er sgu ikke min kop te. I øvrigt drikker jeg slet ikke te. Jeg foretrækker i lighed med andre rigtige mænd at drikke kaffe. Kulsort, skoldhed og i rigelige mængder. Mit kaffeindtag kræver en solid brygning, og jeg er en ret flittig indkøber af nye kaffemaskiner.

Spar dig selv for det ækle juleræs

Jeg slipper ikke for at købe julegaver til nogle få og udvalgte modtagere. Ikke fordi jeg har lyst til at købe julegaver og dermed indgå i et nytteløst overforbrug og simpel bytning af penge, som der jo er tale om. Men for husfredens skyld bøjer jeg mig – ellers noget jeg sjældent gør.

Nevøerne nede i Kolding får barbermaskiner – købt her – og så er der vel for pokker ro for dem lidt – de to små bæster.

Til min søster køber jeg i år et sæt Global knive – hun er småforstyrret i hovedet, og jeg har ganske megen moro ud af at se hendes skvat af en mand gemme knivene væk, når han frygter, hun vil bruge dem mod ham. Det har hun sgu gjort engang – hvem skulle ellers have taget hans kugler, som han helt tydeligt ikke har nogen af.

Og ja – jeg er skide ligeglad! Jeg køber hele lortet online og får det sendt direkte til modtagerne. Så kan de lægge tingeen under træet eller lade være. Det eneste, der tæller for mig, er , at jeg så får fred for dem til næste jul. Hvis jeg er heldig – for min nidkære og altid sultne familie har jo også fødselsdage, hvor de IGEN forventer, jeg overøser dem med ting, de ikke har brug for.

P.S.: Julemanden er neger, og sådan er det!

 

Disclaimer