marts 21, 2018

Et godt badeværelse er basalt

By Kristina

Vi kan ikke tale om Basic Living uden at tale om at have et godt og funktionelt badeværelse, vel? Nogle vil måske definere Basic Living som noget simpelt med hensyn til livsstil – men sådan er det ikke for mig. For mig er luksus noget nødvendigt og basalt, og det inkluderer både badeværelse, andre rum, min bil og mine omgivelser.

Men i dette lille indlæg er det så badeværelset, det handler om som det primære. Og hvad er så basal og nødvendig luksus for mig i et badeværelse?

VVS installationer

Noget så basalt som for eksempel toilettet skal være gedigent og smart på samme tid. Toiletter er jo der, hvor vi sidder og tisser og laver pølser, og det skal altså gerne foregå i en vis stil. Heldigvis findes der et stort udvalg af toiletter. Personligt er jeg ret begejstret for den nye type af toiletter , der indeholder en kværn:

Toilet med kværn

Lige præcist den model ville også være yderst passende, når min kammerat Morten er på besøg. Dels fækalierer han i enorme mængder, og dels har han en vane med at smadre almindelige toiletter. Denne type her er solid og ikke så høj, så det kan han næpep smadre så nemt. Og det kan kværne hans efterladenskaber 🙂

Så er der selvfølgelig det helt nødvendige bidet, så man kan holde numsen og det der rent.

Endelig er der llige en ting, jeg bare ikke går på kompromis med, og det er mine vandhaner, som fagfolk jo ynder at kalde for armaturer af en eller anden grund. Der er kun ét mærke i verden, der er godt nok til mig: GROHE!

Jeg kan lide at læse og lægge makeup på badeværelset

Kender du det med, at man kommer ind på et badeværelse, hvor der ikke er godt lys? Det er ret træls, ikke?

I vores moderne tider, hvor teknologien bare kører derudaf, og hvor elregningen i øvrigt spiller en rolle selv for os, der har penge nok, er det bare med at få sikret sig, at badeværelset har LED belysning!

Ved at bruge en snedig kombination af indbyggede armaturer og så de super lækre LED Downlight, kan man faktisk skabe en belysning i badeværelset (og alle mulige andre steder), der både virker, er lækker og sparer energi!

Der er sgu ikke rigtig nogen undskyldning gangbar for ikke at have god belysning mere!

 

Disclaimer