marts 27, 2018

Du kan både finde venner og kærester via netdating

By admin

De fleste forbinder nok netdating med folk, som er på udkig efter en kæreste. Men det er kun den ene side af sagen.

Find nye bekendtskaber på netdating

Hører man nogen snakke om netdating vil man altid tænke, at det er noget, som man bruger for at finde sin fremtidige partner eller kæreste. Man går ud fra, at folk de opretter en datingprofil for at date folk og på den måde måske ender med at blive kærester. Der er dog mange, som har dette udgangspunkt, men lærer, at situationen kan ændre sig. For det er nemlig også muligt at finde nye venner ved hjælp af netdating. Af og til går man på en date, hvor man klikker rigtig godt med den anden part. Man vil måske synes godt om hinanden og have det sjovt. Begge parter føler bare ikke, at kemien er der. I det tilfælde kan det være, at man ender som venner i stedet for kærester.

At finde venner via netdating er en god ting

For mange mennesker, som går på dates er det en automatisk dårlig ting, hvis der ikke er kemi mellem en selv og den man er på date med. Man sætter måske lighedstegn mellem succes og god kemi. Og hvis man ønsker at være i et forhold efterfølgende er det da også vigtigt, at der er en vis grad af kemi. Men når det er sagt kan et godt venskab også sagtens dannes ved hjælp af en date. Man finder altid forholdsvis hurtigt ud af om man har kemi eller ej. Og er den der, så er den der og er den der ikke, så er den der bare ikke. Det er aldrig ensbetydende med, at man bare skal gå hjem. For der var altid en grund til, at man i første omgang endte med at tage på den pågældende date sammen. Måske har man fælles interesser, måske har man skrevet noget sjovt på sin datingprofil, eller måske var der en tredje grund.

Uanset grunden så er der altid noget at snakke om. Og har man en fælles interesse, så som dykning, er det noget man kan snakke om. Og man kan sagtens fortsætte med at snakke efter daten. Det kan være, at man i lang tid har været på udkig efter en ny person, som man kan gå til dykning med. Finder man en person via en datingapp, som kan lide at gå til dykning kan man starte sammen.

Et venskab kan blive til en partner

Når man har været venner noget tid kan det være, at det udvikler sig. For selvom mange mener, at kemi skal være der lige med det samme er det noget, som sagtens kan komme snigende. Mange mennesker føler, at kemien sagtens kan være noget, der lige skal have tid til at gro. Finder man derfor en interessant person via en datingapp, som man kan lide at bruge tid med kan det være, at det ender ud med noget romantisk. Man vil nok starte med at være venner.

Når man så har brugt lang tid sammen finder man ud af, at man har mange interesser til fælles. Disse interesser kan man dyrke sammen og på den måde kan det være, at man ender ud som romantiske partnere i stedet for venner.

Disclaimer