juni 2, 2021

Forsinkelse til Grækenland?

By Kristina

Jeg har gjort noget, som min familie bliver rigtig glad for. Og jeg glæder mig usigeligt meget til at komme hjem og fortælle dem, at vi skal til Grækenland. Bare i en uges tid. Her i løbet af sommerferien. Jeg fandt nogle flybilletter til Grækenland – https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/graekenland/ – og bestilte dem til os alle sammen. 2 voksne og 2 børn. Jeg fandt også en lækker lejlighed, vi kan bo i. Det bliver så dejligt at fortælle dem, at drømmen om en ferie til udlandet bliver virkelighed.

Måske risikabelt

Jeg ved godt, at det er en risiko at rejse. Men så vidt jeg kan forstå, så er Grækenland et af de få lande, der virkeligt har håndteret det her med corona rigtigt flot. Der er høje smittetal. Ja, men set i forhold til de danske og befolkningsstørrelserne, så er det ikke noget, der bør vække bekymring. Og alle ved jo, at de bedste læger i verden kommer fra Grækenland. De har en meget svær og hård uddannelse bag sig. Alligevel har de formået at vedblive med at være mennesker. Og ja, man hører om korruption i hospitalsvæsenet dernede. Men hvor er der ikke korruption. Nogle er bare bedre til at skjule det, end andre er. Jeg ved det. Jeg er selv læge på et privathospital. (Dog ikke korrupt!)

Hvad hvis flyet er forsinket?

Åh, jeg glæder mig så meget til at fortælle dem, at vi tager på ferie. Jeg glæder mig til at høre alle spørgsmålene fra mine børn: Hvad nu, hvis der er flyforsinkelse? Hvad nu, hvis vi alligevel bliver syge? Kan man drikke vandet dernede? Må vi være oppe til sent om aftenen? Det bliver skønt. Og det bliver endnu mere skønt faktisk at sidde der ved en strandkant på en lille græsk ø. Bare at nyde varmen og duften af saltvand, fisk og fritureolie fra den lille tavernas køkken.

Disclaimer