december 23, 2020

Tag på bondegårdsferie med børnene

By admin

Der er efterhånden mange forskellige muligheder, når det kommer til at vælge ferie for hele familien. Det kan måske være svært at vælge den helt rette familieferie med børnene. En bondegårdsferie er dog både hyggelig, og desuden lærer børn og voksne meget mere om dyrene på gården. Det kan derfor være ideelt som et udflugtsmål i ferien.

Lær om dyrene

Det kan være spændende for både børn og voksne at lære mere om dyrene på gården. På gården er der god mulighed for at se mange forskellige dyr. Her kan I snakke med børnene om, hvad de forskellige dyr hedder, og hvilke lyde de laver. Det er en sjov og lærerig måde at være på ferie.

Børnene får mulighed for at se, hvordan dyrene bevæger sig i løbet af dagen. Desuden kan de være så heldige at få lov til at røre ved nogle af dyrene. På den lille bondegårdsferie har børnene altså god mulighed for at bruge mange af deres sanser. De kan både lytte til dyrenes lyde, mærke dyrenes pels, se dyrene bevæge sig og lugte dyrene. Der er altså mange forskellige indtryk, som kan være meget lærerige, når I besøger bondegårdens dyr.

Disclaimer