januar 1, 2022

Aktivitetsleg

By kasper

Masser af leg og udfordring! Babylands legetøj er for børn i alle aldre handler om at have det sjovt, mens man lærer. Find alle de lækre kvalitetsmærker i det store udvalg.

Som mor og fars…

Børn vil gerne efterligne de voksnes verden – på deres egne præmisser. Fisher Price forstår at kombinere denne naturlige tendens hos børn med sjovt og stimulerende legetøj. Fisher Price hammeren bruges mens far bruger sit værktøj. Barnet kan hjælpe med at lede efter dine forsvundne nøgler, og samtidig søge efter sine helt egne fra Fisher Price. Og så kan man altid lige slå på tråden til bedste med Fisher Price telefon på hjul eller den moderne smartphone.

Hos Hape kan den lille lave mad på sit helt eget lille legekomfur – to kogeplader med gryder, ur og køkkenredskaber. Eller lillemand kan parkere bilen i Park & Go garageanlægget i flere etager, ligesom familien gør på indkøb. To biler og en helikopter følger med, så flere kan få glæde af legen.

Farverig fornøjelse!

Lamaze har skabet fuld af underholdning til de mindste. Den bøjelige orm, Farmer Fred og Kramme koala er blot nogle af de mange uimodståelige skabninger, der stimulerer både føle-, syns- og høresansen. Et utal af farver, mønstre, former og materialer, så hvert greb med de små hænder bliver en ny og spændende oplevelse. Naturligvis udviklet til at kunne tåle både trækken i og tyggen på, mens den lille udforsker legetøjet og sin egen motorik.

Lilliputiens nuttede små eksistenser smiler i ét væk og vil glæde din øjesten når som helst, hvor som helst. Playgro udfordrer fantasien og motorikken, mens Sassy er den bløde fornøjelse og underholdning på aktivitetstæppet eller i skråstolen. Der er et kæmpe udvalg af kvalitetsmærker hos Babyland.dk, det drejer sig om at finde det helt rigtige til den helt rigtige alder.

Disclaimer