januar 10, 2015

Fed og afslappet stil med Chill Collective

By admin

Er du til den mere afslappede tøjstil? Og må det, du går i, også gerne være en smule street? Så er tøjmærket Chill Collective måske lige det du har ledt efter. Som navnet antyder, laver Chill Collective tøj, der er afslappet, eller chillet. Chill Collectives kollektion er simpel og ligetil. Deres tøj er neutralt i farverne, som typisk er sort eller hvid. De har tøj, der egner sig til hverdagsbrug og til finere og måske mere festlige begivenheder. Men uanset hvad du bærer fra dette mærke, vil du få et klassisk streetlook.

Chill Collectives kollektion består mest af løsthængende tøj i form af t-shirts, shorts, joggingbukser, sweatshirts, tanktops  og caps. Typisk har trøjer fra Chill Collective store påtryk med tekster som ”Fukking Jogging” eller mærkets eget logo ”cc”.

Chill Collective er et dansk mærke med opstart i 2013, der udspringer fra den Københavnske street-kultur. Derfor er i de i stand til at levere dette autentiske streetlook.

Med de fede designs fra dette mærke, er det nemt at sammensætte det perfekte streetlook. Selvom streetlooket måske mest er forbundet med hverdagssituationer, kan tøj fra Chill Collective nemt sammensættes så det passer ind i mere formelle sammenhænge. Udover dette, egner deres tøj sig godt til træning og den mere aktive livsstil. Med et par shorts og en tanktop er du klar til løbeturen og til træningssessionen nede i centret og på samme tid have det rå look. Deres tøj kan altså bruges i mange sammenhænge, om det så er til en normal skole/arbejdsdag, familiefødselsdagen eller en tur i byen med vennerne.

Tøj fra Chill Collective kan sagtens blandes sammen med andet slags tøj. Ved at være kreativ, kan man sammensætte og skabe sin egen personlige stil, der er en blanding mellem street og noget måske helt andet. Det kunne være en sammensætning af en sweatshirt fra Chill Collective og et par mørke cowboybukser. Mulighederne er mange, men en ting er sikker: Chill Collective bidrager med den mere tilbagelænede og afslappede tøjstil på en meget simpel og enkel måde. I neutrale farver, typisk sort og hvid, klæder de dig godt på til de fleste situationer.

Disclaimer