juli 31, 2021

Få dig noget fritid med en babysitter

By admin

Føler du, at du må afslå invitationer lidt for ofte, fordi det ikke passer med dit barns skema? Eller at du ikke har tid til at dyrke sport længere? Børn kan ikke bare klare sig selv, så hvis din partner eller familie ikke kan hjælpe, må du blive hjemme selv.

Selvom man elsker sine børn, så kan man have brug for tid for sig selv. Her kan en babysitter blive rigtig nyttig. Skab noget tid for dig selv, ved at hyre en kvalificeret babysitter

Forsøg hos familien, men pas på med at forsøge for tit

Når man skal bruge en babysitter, så er det oplagt at spørge hos familien først. Det er nogen man stoler på, og de vil elske at passe ens lille guldklump, ikke? Mange bedsteforældre og andre familiemedlemmer vil sikkert elske at passe dine børn, men du skal også passe på med at spørge for tit.

Nogle familiemedlemmer kan ikke nænne at sige nej, selvom de måske ikke har tid eller lyst den dag. Du kan godt spørge en gang i mellem, men som udgangspunkt bør du nok have en babysitter at ringe til. Det er heller ikke alle familiemedlemmer der bor i nærheden, og det kan hurtigt blive bøvlet i forhold til transport og andet.

Find den rigtige babysitter i lokalområdet

Det bedste ville være at have en babysitter i samme by som dig, som ikke har langt at rejse. Det gør det også lettere at tilkalde dem, hvis der pludselig opstår en nødsituation, hvor du er nødt til at gå.

Der findes både mulighed for at finde erfarne babysittere gennem bureauer, men du kan også vælge at lede for dig selv. Mange unge sætter sedler op i byen, hvis de gerne vil babysitte. De er ofte også billigere, end hvis du skal have en professionel fra et bureau.

Til gengæld har de også mindre erfaring, og det er noget du skal gøre op med dig selv. Er det prisen eller erfaringen der er vigtigst? Det vigtigste er at det er en person du stoler på, og som du føler dig tryg ved. Du skal trods alt efterlade dit barn i deres varetægt.

Afprøv babysitteren og se om det fungerer

Når du så har fundet en babysitter, kan du afprøve et par gange, hvor du kan se hvordan personen håndterer dit barn eller børn, hvis du har flere. Det kan være godt at opleve selv, for især at få en tryghed, dog uden at du direkte overvåger dem.

Det kan også være betryggende for babysitteren, hvis vedkommende ikke er så erfaren igen. Så har de mulighed for at stille spørgsmål de første par gange. Er der tale om en mere erfaren babysitter, har du måske ikke brug for nær så mange gange sammen med vedkommende.

Dog er det vigtigt at du forklarer personen, hvordan du gerne vil have de agerer overfor barnet. Babysitterne er der for at passe barnet, ikke for at opdrage, og det er vigtigt at klargøre.

 

Disclaimer