Det er dejligt i zoologisk have
oktober 24, 2021

En tur i zoologisk have er godt for hele familien

By admin

Hvis du og din familie skal finde på noget hyggeligt at lave sammen, er det oplagt, at I overvejer en tur i zoologisk have. Det er altid en hyggelig aktivitet, hvor hele familien kan være med.

Men hvilke dyr skal I se, og hvad skal I ellers lave der?

De spændende dyr

Der er masser af spændende dyr at se på i de danske zoos. Nogle steder har flere dyr end andre. Så I kan eventuelt undersøge på forhånd, hvilken zoologisk have I tænker kunne være den bedste at tage til. Men ofte finder man for eksempel de eksotiske dyr som løver, tigre, elefanter, giraffer osv. Der er også gerne isbjørne. Og så kan man nogle steder også finde nogle dyr, som er mere normale i Danmark. Det er blot nogle af de arter, som man kan opleve i zoologisk have.

Tag udgangspunkt i hvem I er som familie: Hvor mange er I og hvad er f.eks. alderen på børnene. Det vil være et godt udgangspunkt, når I skal vælge, hvilken zoo I vil besøge. Ofte kan det f.eks. være en god idé at vælge et sted, som har dyr, som man kan røre ved og evt. være med til at fodre, hvis man har mindre børn, det kan virkelig være en stor oplevelse for dem. Er børnene lidt ældre, kan de måske bedre sætte pris på de lidt mere eksotiske dyr, som man ikke selv kan komme helt tæt på.

Glem ikke maden

I løbet af en lang dag i zoo bliver man med stor sikkerhed sulten på et eller andet tidspunkt.

For at gøre dagen fuldendt kan I derfor evt. tage ind at spise på en restaurant eller lignende i zoologisk have.

Det kan også være, at I foretrækker at tage jeres mad med hjemmefra. Så kan I måske sidde ved et bord udenfor, mens I nyder jeres mad og ser på de spændende dyr.

Sådan garanterer man en god dag med hele familien på udflugt.

Disclaimer