backgammon-spil
februar 2, 2016

Backgammon har været populært i mange år

By admin

Backgammon er et ældgammelt brætspil, hvor to spillere flytter hver deres brikker, som i alt er 15, i hver sin retning på et bræt med 24 spidser. Man kaster med to terninger, som bestemmer, hvor mange spidser brikkerne skal rykkes. Målet med spillet i backgammon er at få sine egne brikker rundt før modstanderen. Undervejs i spillet kan brikkerne blive slået på baren, hvilket betyder, at de skal starte forfra.

Selvom backgammon er et terningespil, hvor held også spiller en stor rolle, så er backgammon også et dygtighedsspil, hvor sandsynlighedsberegninger sammen med strategiske og taktiske overvejelser også er afgørende faktorer.

Backgammon er et spil, som alle kan være med til at spille, uanset alder og forkundskaber. Backgammon er et spil, som er forholdsvist let at overskue og reglerne er også forholdsvis simple. De simple regler i Backgammon gør, at det er forholdsvist enkelt og ligetil at lære. Jo dygtigere man bliver, kan man udvikle sine strategiske og taktiske spilleevner og på den måde spille et noget mere avanceret Backgammon.

Backgammon er elsket af mange mennesker hele verden over og har været det i mange tusinde år tilbage. Så det er et spil, som helt klart er kommet for at blive.

Netbutikken hyggeonkel.dk fører et stort udvalg i backgammon spil, som det kan ses på siden her: http://www.hyggeonkel.dk/overblik/backgammon/. Så der er nok at vælge imellem både for begynderen og for den mere øvede spiller.

 

Disclaimer