september 24, 2015

Viden er vejen til gode resultater!

By James

”Knowledge is power” – det udtryk har du sikkert hørt adskillige gang før. Og det er der en god grund til – udtrykket er nemlig helt korrekt.

Det gælder også, når det kommer til fysisk træning.

Hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få fantastiske resultater, så er du nødsaget til at vide lidt om, hvad du laver. Punktum.

Jeg støder alt for ofte på folk, som bare kaster sig over ligegyldig og ustruktureret træning – og resultatet er det samme hver gang; resultaterne udebliver.

De selvsamme personer ender gerne med at opgive deres træning efter noget tid, fordi de ikke føler, at det ”virker”.

Vrøvl.

Træning virker – det handler bare om at strukturere det korrekt, og planlægge din træning efter ordentlige principper.

Sæt dig ind i træning og kost

Det du skal gøre, hvis du vil have noget ud af din træning, er derfor at sætte dig ind i hvordan du rent faktisk skal træne. Lad vær med bare at tage ned i det lokale fitness center og lav noget tilfældigt og sporadisk træning, for det giver dig ingenting.

Lær i stedet hvordan du skal strukturere dine træningsprogrammer, hvilke øvelser du skal lave, hvor stor en volumen du skal træne med, hvor ofte du skal træne og så videre. Således kan du planlægge din styrketræning, så den har en effekt på din krop.

Styrketræning kan udføres på uhyre mange måder, hvoraf de fleste metoder som florerer på netop ikke duer. Tværtimod.

Det du har behov for er kort og godt at læse gode og troværdige artikler om styrketræning, så du ved, hvad det drejer sig om. Med noget fornuftig viden er du i stand til at strukturere din træning ordentlig, alt efter om du ønsker at opnå større muskler, øget styrke eller måske bare at smide et par overflødige kg.

Er det alt jeg behøver?

Foruden velstruktureret træning så mangler du ligeledes motivationen og lysten til at følge dine træningsprogrammer. Det giver sig selv, at dine programmer ikke hjælper hverken fra eller til, hvis ikke du følger dem til punkt og prikke. En høj motivation og et stærkt ”drive” er din bedste ven, når det kommer til at opnå resultater i træningscenteret.

Herudover er det MEGET vigtigt, at du indlærer korrekt løfteteknik.

Hvis dine øvelser skal være effektive og give mest muligt – og hvis du vil holde dig fra af skader – så er korrekt løfteteknik en central ting i din træning.

Overvej en dygtig fysisk træner

En ting er at lære det hele selv – noget andet er at få hjælp af en specialist.

Dygtige personlige trænere er eksperter på træning og kost og kan gøre hele forskellen for dig. En træner kan lære dig korrekt teknik, lære dig omkring træningsplanlægning – og så er en personlig træner den sikre vej til en kæmpe gejst og motivation.

Med din egen personlige træner, har du en fast partner, som kan hjælpe dig med alt relateret til træning. Men vigtigt af alt så kan en personlig træner tilrettelægge individuelle træningsforløb til dig, og dermed hjælpe dig på din vej mod gode resultater!

Hvis ikke du kender en dygtig træner, eller ved hvor du skal finde en, så kan du få gratis tilbud på personlig træning her: http://fitproject.dk/

Disclaimer