maj 18, 2015

Giv hjemmet liv med en vandfontæne

By James

Der findes mange forskellige indretningsgenstande, der kan give ethvert hjem et friskt pust, og være med til at skabe en hyggelig stemning. En vandfontæne er en af disse genstande, og er en god måde at dekorere sit hjem på.

Vandfontænen bidrager med en dynamisk effekt, der hvor du vælger at placere den. Det rindende vand, der løber fra den, er pænt at se på, og det laver en behagelig lyd, der kan virke afstressende og beroligende for dem, der er i nærheden. På den måde er vandfontæner med til at skabe en rar atmosfære i rummet, og en behagelig stemning.

Vandfontæner til huset eller haven

Der findes både indendørs og udendørs modeller, når det kommer til vandfontæner. De udendørs modeller er typisk større, end indendørsmodellerne er.
Der fås modeller, der er beregnet til at stille på borde, hylder eller lignende steder. Mange udendørsmodeller er udstyret med LED-lys, så man også kan have glæde af dem om aftenen. LED-pærerne lyser op på vandet og på selve skulpturen, hvilket givet et pænt genskær, der pynter godt i haven på sommeraftenerne.

Der findes mange forskellige modeller i forskellige designs. Udendørsmodellerne er typisk designet på en sådan måde at, det ser ud som om, de er lavet i naturmaterialer. Fx kan de ligne skulpturer lavet i sten eller træ. Det giver dem en meget naturtro fornemmelse, der får dem til at passe godt ind i omgivelserne sammen med resten af haven.
I virkeligheden er vandfontænerne lavet i et materiale, der hedder polyresin. Polyresin egner sig godt til dette, da det er et stærkt og holdbart materiale, der ikke kræver megen vedligeholdelse eller rengøring. Derfor skal man ikke hele tiden gå og pudse, eller gøre noget ved sin vandfontæne, når den først er blevet stillet op.

Den kræver ikke megen opmærksomhed. Til vandfontænen skal der bare føres en ledning, som sørger for strøm til pumpen, der driver vandet, og så passer den ellers bare sig selv, og pynter i haven eller i stuen.
Vandfontænen skal nok sørge for, at de hyggelige aftener på terrassen bliver lidt mere hyggelige.

Disclaimer